Mima Zigi Bebek Arabası Argento A331500

0,00
Marka : MİMA
İndirim Oranı : %29 İndirim
Fiyat : ₺27.999,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺19.999,00(KDV Dahil)
:

Mima Zigi Bebek Arabası Argento A331500

 

Şık ve Kompakt

 

Zigi şık ve kompakt bir bebek arabasıdır. Zarif görüntüsü, kolaylıkla tek elle kompakt katlama özelliği ile birleşince, zigi aileler için en sevilen yol arkadaşı haline geliyor.

 

Tecrübeli mühendislik tasarımı olan zigi, sağlamlığı ve dayanıklılığının yanında, oldukça hafif ve son derece kolay bir kullanım sunuyor.

 

Kolay Katlama

 

Tek elle kompakt katlama imkanı sunan zigi’yi katlarken tek yapmanız gereken bir elinizle bebeğinizi tutarken diğer elinizle arabayı katlayıp yere dik duracak şekilde bırakmaktır.

 

mima zigi’nin kompakt katlama ölçüsü (56x45x25 cm / 22x18x10 inç) bir çok hava yolunda kabul görülen kabin bagaj ölçüsüne uygundur.

 

Güneşlik/Gölgelik

 

Yenilikçi ve pratik sistemi tek el hareketiyle gölgeliği tamamen açıp kapamanıza olanak tanır. Çocuğunuzu, güneşin zararlı ışınlarına karşı UV koruması sağlayan bir değil iki adet güneşlik ile korur.

 

Zigi’nin havalandırma sağlayan gölgelikli penceresi sayesinde çocuğunuzu rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz.

 

Tekerlekler

 

Şeffaf tekerlekler sadece güzel görünmekle kalmaz, aynı zamanda son derece dayanıklı ve hafiftirler. Süspansiyon özellikli tekerlekler sürüşü oldukça kolaylaştırır.

 

Uyku Pozisyonları

 

mima zigi 3 kademeli yatış pozisyonuna sahiptir, en düşük seviyeye getirdiğinizde çocuğunuz için konforlu bir yatış olanağı sağlanmış olur.

 

 

 

 

 

 

Güvenli
Ödeme
500 TL Üzeri
Kargo Bedava
Vade Farksız
3 Taksit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR