Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı - Esnek Kamera Tutuculu WMV630R

0,00
Marka : WEEWELL
İndirim Oranı : %14 İndirim
Fiyat : ₺2.299,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.979,00(KDV Dahil)
:

Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı - Esnek Kamera Tutuculu WMV630R

 

 

WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı: Akıllı Telefonunuzla Bebeğinizi Her Yerden İzleyin

 

 

 

Bebeğinizin güvenliği ve rahatlığı için tasarlanmış olan WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı, akıllı telefonunuz veya tabletiniz aracılığıyla bebeğinizi her yerden izlemenize olanak sağlar. HD kalitesinde görüntü, hareket ve ses algılama, gece görüşü, iki yönlü ses iletişimi ve daha birçok özellik sunan bu ürün, siz bebeğinizden uzakta olsanız bile odasını kontrol etmenize yardımcı olur.

 

 

 

- 2.4 Ghz Wifi Bant Genişliği: Kablosuz bağlantı için en uygun frekans bandını kullanan WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı, kesintisiz ve güvenli bir iletişim kurmanızı sağlar. İnternet bağlantısı olan her yerden akıllı telefonunuz veya tabletiniz ile bebeğinizi izleyebilirsiniz.

 

 

 

- 1080p FULL HD Görüntü Kalitesi: Bebeğinizin odasındaki her ayrıntıyı net bir şekilde görebilmeniz için HD kalitesinde görüntü sunan WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı, bebeğinizin yüz ifadelerini, hareketlerini ve çevresini size aktarır.

 

 

 

- Kamera Hareket Kontrolü (Pan: 345°, Tilt: 55°): Bebeğinizin odasının her köşesini görebilmeniz için hareket kontrolü özelliği sunan WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı, kamera açısını akıllı telefonunuz veya tabletiniz ile kolayca ayarlamanızı sağlar. Pan hareketi ile 345 derece, tilt hareketi ile 55 derece dönebilen kamera, bebeğinizin odasını tamamen kapsar.

 

 

 

- Hareket ve Ses Tanıma: Bebeğinizin odasında hareket veya ses olduğunda size bildirim gönderen WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı, bebeğinizin size ihtiyacı olduğunda bunu fark etmenize yardımcı olur. Hareket ve ses algılama hassasiyetini akıllı telefonunuz veya tabletiniz ile ayarlayabilirsiniz.

 

 

 

- Otomatik Gece Görüşü: Bebeğinizin odasının ışık durumuna göre otomatik olarak gece görüşü moduna geçen WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı karanlıkta dahi bebeğinizi net şekilde görebilmenizi sağlar. Gece görüşü modu sayesinde bebeğinizin uykusunu bozmadan onu izleyebilirsiniz.

 

 

 

- Karşılıklı Konuşma: Bebeğinizle konuşabilmeniz için iki yönlü ses iletişimi sunan WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı, bebeğinizi sakinleştirmenize, ninni söylemenize veya ona sevginizi ifade etmenize yardımcı olur. Akıllı telefonunuz veya tabletiniz ile kamera arasında net bir ses aktarımı sağlar.

 

 

 

- Uzaktan Kontrol: Bebeğinizin odasındaki kamera ayarlarını uzaktan kontrol edebilmeniz için uzaktan kontrol özelliği sunan WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı, bu özeliği ile kolaylık ve esneklik sağlar. Akıllı telefonunuz veya tabletiniz ile kamera açısını, ses seviyesini, ekran parlaklığını ve daha birçok ayarı akıllı cihazınızdan gerçekleştirebilirsiniz.

 

 

 

- Micro SD Kart Desteği (Maks 128 GB): Bebeğinizin odasındaki görüntüleri kaydetmek isterseniz micro SD kart desteği sunan WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazını kullanarak bebeğinizin her anını saklayabilirsiniz.

 

 

 

- Ekran Görüntüsü, Video Kaydı ve Yakınlaştırma: Bebeğinizin odasındaki görüntüleri yakalamak, kaydetmek veya yakınlaştırmak isterseniz WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı size bu imkanı sunar. Akıllı telefonunuz veya tabletiniz ile bebeğinizin görüntüsünü anlık olarak yakalayabilir, video kaydı yapabilir veya zoom yapabilirsiniz.

 

 

 

- iOS & Android Uyumlu: Farklı işletim sistemlerine sahip akıllı telefon veya tabletler ile uyumlu çalışan WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı size bu konuda esneklik sağlar. Tuya uygulaması aracılığıyla iOS veya Android işletim sistemli akıllı cihazlarınız ile bebeğinizi izleyebilir hareketlerini takip edebilirsiniz.

 

 

 

- Çoklu Cihaz Bağlantısı: Birden fazla cihaz ile bebeğinizi izlemek isterseniz WMV630R Weewell Dijital Bebek İzleme Cihazı size bu imkanı sunar. Birden fazla cihaz ile bebeğinizin odasındaki

 

 

 

 

 

 kameraya bağlanabilirsiniz.

Güvenli
Ödeme
500 TL Üzeri
Kargo Bedava
Vade Farksız
3 Taksit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR