En iyi anne yanı beşik önerileri

En iyi anne yanı beşik önerileri

En İyi Anne Yanı Beşik Önerileri

Anne yanı beşikler, yenidoğan bebeğinizin yanınızda güvenli ve rahat bir şekilde uyumasına olanak tanıyan harika bir seçenektir. Anne yanı beşik seçerken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç faktör vardır:

  • Güvenlik: Anne yanı beşik, bebeğinizin güvenliğini sağlamak için sağlam ve güvenli bir yapıya sahip olmalıdır. Beşik, bebeğinizin başını ve gövdesini desteklemek için yeterli genişlikte ve derinlikte olmalıdır.
  • Konfor: Anne yanı beşik, bebeğinizin rahatça uyumasına yardımcı olacak şekilde tasarlanmalıdır. Beşikin şiltesi, bebeğinizin rahat etmesi için yeterince yumuşak olmalıdır.
  • Kullanışlılık: Anne yanı beşik, kullanımı kolay ve taşınması rahat olmalıdır. Beşikin kurulumu ve sökülmesi kolay olmalıdır.

İşte 2024 için en iyi anne yanı beşik önerileri:

  • Prego Premium Anne Yanı Oyun Parkı 70*120 Cm Bej + Yatak Hediyeli: Premium, en popüler anne yanı beşiklerinden biridir. Beşik, bebeğinizin yanınızda güvenli ve rahat bir şekilde uyumasına olanak tanıyan bir yana kayar mekanizmaya sahiptir. Beşikte, bebeğinizin rahat etmesi için yumuşak bir şilte ve yan korumalar bulunur.
  1. Sallanma aparatı ile beşik olarak sallanabilme 
  2. Kısa kenarda bebeğin parka kolayca girip çıkabileceği fermuarlı pencere
  3. Farklı yaşlarda kullanım için ilave ara kat
  4. Türkiye'de en büyük Anne Yanı kullanılabilen yataktır
  5. Anne yanı olarak 2 kademeli ayarlanabilme özelliği
  6. Özel güvenlik kemeri ile ebeveyn yatağına sabitlenebilir ve daha güvenli kullanım sunar
  7. Dört kola asılabilen biberon, oyuncak, kıyafet ve bebek bezi koyabileceğiniz bakım organizatörü
  8. Portatif cibinlik
  9. Fren sistemli tekerleri sayesinde kolay taşınabilme
  10. Fermuarlı taşıma çantası
  11. Açık ebatları: 70x120 cm
  • Prego Atlanta Max Oyun Parkı 70*120 Cm Gri + Yatak Hediyeli: Prego Atlanta Max, uygun fiyatlı ve kullanımı kolay bir anne yanı beşiktir. Beşik, bebeğinizin yanınızda güvenli ve rahat bir şekilde uyumasına olanak tanıyan bir yana kayar mekanizmaya sahiptir. Beşikte, bebeğinizin rahat etmesi için yumuşak bir şilte ve yan korumalar bulunur.
  • Kinder Baby Bee Park Yatak Oyun Parkı Beşik Anne Yanı Yatak Hediyeli: Bee, şık tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile öne çıkan bir anne yanı beşiktir. Beşik, bebeğinizin yanınızda güvenli ve rahat bir şekilde uyumasına olanak tanıyan bir yana kayar mekanizmaya sahiptir. Beşikte, bebeğinizin rahat etmesi için yumuşak bir şilte ve yan korumalar bulunur.

Bu öneriler, size en uygun anne yanı beşiğini bulmanıza yardımcı olacaktır.

 

Etiketler: En iyi anne yanı beşik önerileri
Ocak 12, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR